dorpskantoor
De Burgt: ontmoeten, ontspannen en ondernemen in Rijnsburg

Je laptop mee en je kunt al aan de slag. In het Dorpskantoor heb je alle ruimte om jouw werkplek zo in te richten dat het aansluit bij jouw wensen als ondernemer.

Forensen die files willen mijden of thuiswerkers die de stap naar een professionele werkomgeving willen maken, het Dorpskantoor biedt mogelijkheden voor iedereen. Het ligt centraal in Rijnsburg en richt zich op lokale ondernemers die zich maatschappelijk of professioneel willen ontwikkelen en profileren. De kernwaarden van het concept zijn dan ook: gastvrijheid, betaalbaarheid, flexibiliteit en sociale betrokkenheid. Je kunt in een ongedwongen sfeer samen werken met andere ondernemers. In het Dorpskantoor heb je een professionele werkplek tegen een scherp tarief.

Het Dorpskantoor biedt de mogelijkheid tot het huren van kantoorunits, werkplekken en vergaderruimtes. Waarbij je jouw pakket geheel naar wens kunt invullen door middel van een servicemenukaart. Een werkplek in het Dorpskantoor betekent een werkplek hebben waar mensen samen komen, hun kwaliteiten combineren en elkaar zoveel mogelijk economisch als professioneel stimuleren.

Het Dorpskantoor creƫert meerwaarde voor jou als professional, maar ook voor jouw onderneming.

Meer informatie
Telefoon: 071-3030700
E-mail: info@dorpskantoor.nl
Website: http://www.dorpskantoor.nl